ponedeljek, 1. februar 2010

Life, Colors and thinking ;)

Februar.. :D ou yeaa.. še dva tedna do počitnc ;) od tega morm sam mto pisat pozitivn haha :D drama
    prouzaprou sm dons clo naštimala temo bloga.. ne da res xD je biu cait da neham o seb trobezlt haha :D še več takih.. ja se strinjam :D ;)

      No da dam zdj to "temo" [ itk bom spet sama filozofirala ] am dons smo se pr slouki pogovarjal oo življenuju.. [ pač na eno foro eksiscentriolizma al kaj jst vem kr neki ] Skratka.. zakaj smo sploh na svetu? Kaj je point življenja?  A ns je kdo uprašu će želimo živet? in pol je men k men.. valda ne sledim naprej ampak u svoj glau fantaziram ne.. :D mislm.. če bi ns že kdo mogu kao to uprašat.. a hočeš žvet? ja kdo bi ns to dejansko uprašu? In pol jst .. pač jst.. U telesu je pač baje duša naša.. Zakaj si je naša "duša" izprala lihk ta telo.. točno ta določeni.. in kdaj se mi začenmo zavedat.. da živimo sploh? Mislm ok pač to k se rudiš.. sam tkt ti itk spoznavaš.. in se k si starejš več al mn.. ne spomneš ne.. Res zakaj ta duša ta telo.. zakaj ni zbrala enga druzga.. <.< pa sploh :D Zakaj?! zakaj si se lihk ti od teh miljon spermijou zasadu u jajčec? zakaj se ni un ta leu od tebe? <.< s čim je use to pogojen? :D Kdo je za to odgovoren. da si ti lihk ti?  
  
  Na isto foro.. mam tut jst pač ta razmišljanja.. pač Kako se je jezik začeu ne.. da smo se pogovarjal.. in je ratal tok različnih jezikou k smo bli razdeljen in se je usaka "grupa"  posvoje pogovarjala ne. Pa useen.. vrnmo se u prazgodovino.. k smo bli astrelopitki al karkol pač.. edn je mogu začet.. govort.. in razložt da to to pomen.. pač akr si je zamislu al kaj? Mislm primer.. On je pač.. izreku eno besedo.. in je mogu drugim nekak dopovedat kaj mislm.. mislm valda s eniso tkoi razumel? halo? ok re sje da se živali tut sporazumevajo.. [ naj bi se ne ] in mi smo se z živali razvil.. any way še dandanes.. mi njih ne razumemo?  ja zakaj.. ker smo nvm al pozabl ta jezik.. enostauno smo mi svojga izuml al kaj <.< mislm kako vemo da je stou dejansko stou? ok mi pač vemo zdj.. k so ns tko naučil.. ampak tkt so mogl, usja po moji logiki, nekak uprizorit.. kaj je on mislu s to besedo.. stou.. [ primer je to ] :D al ga je narisu al kaj.. uglaunem.. ok sej predmete ap to je u izi pokazat, al narisat, uprezorit.. blabla.. zdj pa.. kako boš ti enmu.. k te ne razume.. oz nima pojma kaj ti sploh govoiš.. ti mu pa češ dopovedat kaj je to predanost? Kako je to jim razložu res.. al pa tko pač.. nepredmetne stvari k se jih da težko pokazat in to.. al pa tkt.. te žile.. aorta pa vena.. sma ok to smo zdj neki poimenoval.. god, knows why xD skratka.. ja nekak se je mogu začet jezik.. in use skupi.. in nekak so to mogl pokazat.. dd.. sej nismo superludje k smo to vedl od opic.? ali pač? O.o kaj vi mislte? 
  
in pol.. spet.. barve.. vempo da pač.. mi vidmo tiste barve predmetou. k jih prepušča.. oz v osnouk so ns učil kao da jo odbija.. druge barve pa use usrka vase ne.. ok.. in zdj.. zakaj se je zelen pulovr.. odloču da bo zelen? zakaj ni rdeč.. mislm? dd :D ok res da smo mi dodal brvilo.. in zakaj.. konc koncou je ta brviu biu direktno zelen.. katere je zdj ta pulovr.. in ja res je da smo tut mi brviu naredl.. in konc koncou.. zakaj je točno iz teh določenih sestavin.. s+ratala ta zelena, s katere je zdj zelen pulovr.. In zakaj? ja ok vem pač svetloba in te spektri blabla vidni deu blabla.. useen če nekak pomislš.. like me.. se ti zdi da ma tut to nekak svojo glavo.. svoiie možgane in sprejema odločitve.. pač da ja ta pigment bo zelen in pika. prepuščau bo zeleno barvo, upijau use ostale.. in zato bo zdj ta pulovr zelen. :D Halooo? ok vem nemogoče.. in bedno razmišljanje.. sma pač ja? dd? zakaj smo mi pač kožne barve? zakaj nismo rdeči?, modri? zakaj ne? kdo ej to določu da bomo taki.. kdo? zakaj nismo kurk ena mala tropska žaba..? barviti, da se skrijemo pred sovražniki oz. pač da daješ neko opozorilo? zakaj?

Well :D zdj ap še vi razmišlite ;) :D

Have fun ^^

Ni komentarjev: