nedelja, 20. september 2009

ShapeIt

Sploh.. zadnje cajte bl mal dogaja.. no odvisn zdej kaj definiraš pol dogaja a ne.. sam dobr pustmo zdj detajle.. trenutno jih res ne rabmo x] ali pač? :D skratka ja no.. dons je bila dokaj mirna nedelja.. celo nism bla skoz za kompom.. in uno dobesedno umirala od dougceita -.-' ma jbg.. več takih nedelj bi mogla met eheh. any way ja no.. več al mn sm jo preležala u postl.. in gledala tv.. al pa, nebote vrjel..knigo sm se spraula brt xD dusežek res. totalni :D eheh.. nekak že kr vidm.. kako bom [ zdj k nebo basketa ] prebirala knjige ahah.. ja itk to jst zmer pravm.. pol ni pa nč od tega.. <.< aahhh standrt.. velka usta.. :D nimaš kei >.< sam ja me ne zanima prebrala jo bom :D pf >.< morm! xD bolš to.. kukr pa bit za kompom skoz neki za bv ahah. pa rečte da se ne strinjate.. sej bi tv gledala.. pa če doskt sploh nč ni po televizij pametnga.. kaj bom pol? gledala u luft? ahah. ne to delam zvečer.. oz ne.. zvečer.. pač.. ahh.. mam svoii ritual.. any way jst redko gledam u luft.. pomojem.. :D al pa se sploh ne zavedam tega xD Jao.. LiMi je pač čudna.. na svoj način.. če lohk to sploh definiraš tko.. sam dobr.. pol bi usi zase rekl da so čudni.. pa sej mrbit smo usak po svoje a ne.. in to pol je to tut nš čar.. in itd.. po tem se razlikujemo.. ahh.. ja no toj zdj blo tko relativno rečeno :] ampak..zato je tut tok bl zanimiu use skup.. baje no.. ah sej envem več kaj pišem.. pustmo zdj to..

skratka.. u petek sm bla zuni.. s frendico.. res je mela ene frke s tipom.. in itd.. in jst sm to pač use vidla.. slišala.. in itd.. sploh nebom komentirala..

polej..u soboto sm bla na porok ^^ jp.. od mamine sestrična hči se je poročila.. :D ah ja.. bla sm na šrangi.. ahha kaj to delajo Jao.. noric res.. in bla sm na civiln.. :D na gradu u pouhou gradcu.. res je blu fletn.. pa še dobr vreme smo mel ^^ seksi čist.. (: in tm sm se z lourotom igrala lovila karkol že.. res je feltn.. :D pa lepe očke ma.. ^^ ii.. otroci so pač.. :D več al mn men usi luštni ^^  skratka.. na crkveno pol nism šla.. pa na večerju tut ne.. k so mel neki omejen s prostorom al kaj.. pol sm pač rekla bv :D d agrem na crkveno.. kj bla itk z mašo.. men se pa ni dal tm sedet.. eno uro <.< :D drgač pa ja.. fletna poroka ^^ i like it ^^

torej ja no.. jutr spet nov tedn šole.. mende mamo u tem tednu sistemacikga u petk.. pa u tork.. al kdaj tut športn dan.. sam nimam pojma stari.. to pr ns skoz neki spreminjajo.. k da majo kej od tega <.< munjena šola.. nimaš kei ..

LP*

Ni komentarjev: