nedelja, 6. september 2009

Orange

Važn da ni nč za delat. hm.. mrbit pa se bom le spraula brt knigo.. cajt bi biu da izpopounim znanje, branja xD hah kr take.. nene sej bi sam se neznam kej dobr otrgat.. mau to še traja pr men. jebiga. (: vaja dela mojstra, baje. sam nvm kok je to res xD lahk je tut obratn. teoretično, =D skratka, iz tega sestauka, vaja dela mojstra, oz. mojster dela vajo.. se zna naredt cela filozofija xD i guess.. al pa je to sam pr men. k sm faca xD hahha NOT :D kes to vidu xD. pr limi :P hja veš da, jst sm talent, za skor use. k mi skor use rata :P hhaha skratka, na facebooku je ceu kaos, zarad unih top frendou al karkol, in pol usi komentirajo, in po tanovem, ti to označ k da je tvoja slika [ zato k si ti gor označn ] in pol ti u eni minuti rata 20 objau, k usi komentirajo, in razvijajo debate xD dobr je sej teoretično me en mot, sam na jetra mi gre k ni tko pregledn pol <.<>


hoho, svečko mam <3>.< [ sej na konc bom slikala ] :D važn da mi bo vosek en kmau rob prekoraču hhaha xD ja no sm res talent. budalo pač. :D skratka ja no >.<> no evo sm vm slikala <.< Važn da je slaba slika <.< jah jebiga, moi mobi pač ni tko dobr xD neda se mi s temu ubadat :D posvoje je še zmer seksi slikca tko daa.. se ne pritožujte xD pf pf pf :D skratka, svečke ounajo. pa pika xD seveda mičkane, no kake velke so tut seksi sam dobr :P pustmo detajle xdxD jst sm itk nora na mikane stvari tko da dobr je. :D bo bolš mende, leta 20394. hhaha xD toreejjj. :D men se neda več pisat, mislm se mi da, sam nevem kaj bi.. pomoje bom šla počas knigo brt, da jo pol 8.9 vrnem xD recmo d ami bo retal. i hope <3 :D aja je pa kriminalka :P oohoho. seksi čist xD xD :D waaw. :D ja no dost o tem, k bom zvenela k da s emi je poslabšal.. če se mi ni že xD hahhaha ja no sori, pač sm neke vrste norc. sam nvm še kak :D pomoje tut nočem vedt, vi pa še mn hhaha :D Jao :D gremo u idrijo po tabletke ni druge xD hhaha hechec :D dej dost mate, slikco mate, blog tut. kaj še hočte :D? uglavneeemm.. jutr je spet šola.. bohvet kak polom bo.. če mi bo ratal ustat če ne bom pa zaspala xD ko jih jebe xD men se neda iz tople postle, u mrzlo sobo ustat.. kes to vidu <.< sam je ful mrzl zadne cajte.. dizastr ta vreme.

Have Fun*

6 komentarjev:

blazy pravi ...

Aja, mejhne stvari maš rada? :P:P zanimiv
Drugač pa ti eno kningo predlagam :P
Jeannette L. Angell-Dekle na poziv
To ma da si preberš, jst sm jo.

LiMi pravi ...

am ja.. zato jst nemaram hodt po štantih xD xDxD odvisnica neke vrste hahha :D tut če grem nč ne kupm xD bolš zame. hahh :D

aja, no bom prebrala, enkrt u kratkem :D zdj mam ene tri že na zalogi hhh>.< <3 tnx

blazy pravi ...

To ma da preberš, taprvo, na ti dam še opis z neta kopiran :P





Pri štiriintridesetih Jeannette Angell ugotovi, da jo je fant zapustil in s seboj odnesel vse njene prihranke. Zadolžena profesorica z več akademskimi nazivi si zato poišče dodatno delo. Postane dekle na poziv.

Preimenuje se v Tio, ki na zunaj ni čisto nič drugačna od drugih žensk. Njeno nočno življenje se prepleta z vsakdanjim življenjem Jeannette, čeprav poskuša glavna junakinja obe vlogi strogo ločevati. Številne pasti nočnega življenja, uživanje kokaina in srečanje s policijo jo po treh letih dokončno streznijo.

Zdaj je srečno poročena, mati in predavateljica z uspešno kariero. Misel na blišč tistih dni ji še vedno pričara nasmeh. Ničesar ne obžaluje, a se zaveda, da njena izkušnja ni enaka usodi večine žensk, ki so vpletene v ta posel. Imela je srečo. Veliko srečo.

LiMi pravi ...

prou nazadne jo bom xD pff

blazy pravi ...

pol pa nč :(

LiMi pravi ...

sej nism rekla da je nebom :D